Denne bloggen vil bli brukt til å legge ut oppskrifta som æ har laga, oversatt og ev endra...

Bare forsyn dæ!

Hvis du ønska å bruke ei oppskrift er det koselig hvis du legger igjen en liten hilsen, også når du har et ferdig produkt :)

lørdag 7. april 2007

Bloggen har fått nytt navn!

Fordelen med å ha blogget ei stund, er at man oppdager ting etter hvert!

Som labels... Men en sånn oppdagelse gjør at sånne som æ kan kutte ned på antall blogga :) Denne bloggen blir derimot ikke nedlagt, men kommer heretter til å inneholde diverse oppskrifta. De æ laga sjøl (og huska eller er enkle nok til at æ gidd skrive dem ned) eller oppskrifta som æ oversett og ev endre litt på som kosekaninen under her.

Bare koselig om du bruker av dem. Det er poenget med å legge dem ut, men det er koselig om du legger igjen en liten hilsen, også når produktet er ferdig. Kjempeartig å se på ditt resultat. Kanskje du også har endret produktet osv

2 kommentarer:

Tove sa...

Hei. Så fin blogg du har! Jeg er ingen superstrikker, men lysten er der, og de enkle oppskriftene som du legger inn er en fryd. Takk for det ,dette skal jeg prøve. Ha forøvrig et godt nytt år!

Beate sa...

Takk og godt nyttår til deg også :) Treng ikke være så avansert for at produktet bli bra. Veldig glad i enkelt strikk, da jeg er lunsj og tvstrikker. Må kunne ha øynene oppe fra strikketøyet en del :)